Οι αριθμοί «μαντεύουν» το παρόν και το μέλλον της Υγείας

ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ
Με την Εύα Ντελιδάκη
Στην εκπομπή «ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ» με την Εύα Ντελιδάκη από το ΚΡΗΤΗ TV μαθαίνουμε πώς να επιλέγουμε την κατάλληλη θεραπεία για εμάς.

Υγεία, αγάπη, έρωτας, ψυχή, ασθένεια, ζωή, θάνατος, Θεός, ενέργεια, DNA,σκέψη, νους, καρδιά, πνεύμα , διατροφή …τι μαρτυρούν οι αριθμοί για όλα αυτά και άλλα πολλά?
Τι μας αποκαλύπτουν  τα μαθηματικά για την πορεία της υγείας μας , της ζωής μας , την πορεία του σύμπαντος και τις ανησυχίες μας?

Στο στούντιο ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος με καταπληκτικές μνημονικές ικανότητες , σχεδόν ιδιοφυία!

Λευτέρης  Αργυρόπουλος Μαθηματικός, με σπουδές στο Northeastern University και  με ρεκόρ Guinness  για τις 520 αποδείξεις του Πυθαγορείου Θεωρήματος

Ο Ελευθέριος Αργυρόπουλος από μικρός έδειξε έφεση στα Μαθηματικά και αφοσιώθηκε στη μελέτη τους. Εχει ανακαλύψει τρία νέα θεωρήματα στην Ευκλείδειο γεωμετρία. Από το 1983, ασχολείται με την έρευνα της μαθηματικής δομής της Ελληνικής γλώσσης, η οποία τον οδήγησε στην συγγραφή οκτώ βιβλίων.
Επιπλέον, εκτός από τα μαθηματικά, ο Λευτέρης Αργυρόπουλος έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό και την ηλεκτρονική μουσική. Εχει συνθέσει δύο έργα με τίτλο «Μαραθωνοδρόμος» και «Το Απολλώνειον φως».
Εχει τρέξει 28 μαραθωνίους και 18 υπερμαραθωνίους με μεγαλύτερη απόσταση αυτή των Δελφών – Αθηνών (170 χλμ). Κατέχει δύο παγκόσμια και ένα πανελλήνιο ρεκόρ.
Συγχρόνως συνεχίζει και την έρευνά του επάνω στη μαθηματική δομή της Ελληνικής γλώσσης με στόχο την προσέγγιση της αληθείας.
Ερωτήσεις του θέτουν
ο Στέλιος Πετράκης Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Ρεθύμνου ο  Κυριάκος Μασαλής Παραγωγός Αλόης η Μαλαματένια-Σάρρα Ψυχούλα  και η Τζωρζίνα Ατσαλή τελειόφοιτες του τμήματος διατροφης και διαιτολογίας

(Visited 4 times, 1 visits today)